Untitled 6
معرفی دوره

آموزش برنامه نویسی وردپرس؛ طراحی قالب و افزونه

WordPress Development And Programming Course

در دوره برنامه نویسی وردپرس بدون نیاز به پیش نیاز خاصی صفر تا 100 کدنویسی وردپرس را از HTML، CSS، JQuery، Ajax، PHP یاد می‌گیرید و تمام مهارت‌های مورد نیاز یک توسعه دهنده وردپرس، به شما آموزش داده می‌شود.

این دوره تنها دوره برنامه نویسی وردپرس با پلن درآمدی در ایران است. در این دوره با آموزش پروژه محور پلاگین نویسی و طراحی قالب وردپرس، تبدیل به یک متخصص وردپرس می‌شوید.

طبق آمار W3Techs، بیش از 45.8% از کل وب‌سایت‌های موجود در اینترنت در سال 2023 با استفاده از وردپرس طراحی شده‌اند. در حالی که در سال 2022 این آمار 43.2% بوده است. این به آن معناست که از هر پنج وب‌سایت بیش از دو وب‌سایت از وردپرس استفاده می‌کنند. آمار بالای سایت‌های طراحی شده با وردپرس و تقاضای بالا برای طراحی و توسعه سایت با این سیستم مدیریت محتوا (CMS) نشان دهنده محبوبیت آن است.

برنامه نویسی وردپرس چیست؟

برنامه نویسی وردپرس (WordPress Development) فرآیند ایجاد قالب، افزونه اختصاصی و سبک‌های سفارشی با کدنویسی برای سایت‌های وردپرسی است. قالب وردپرس شامل ظاهر سایت یعنی طرح بندی، رنگ، فونت و سایر عناصر طراحی بصری سایت می‌شود.

یادگیری برنامه نویسی وردپرس، توسعه و طراحی قالب و افزونه یک فرصت کسب درآمد را در بازار رو به رشد وردپرس فراهم می‌کند. یادگیری وردپرس، ساده است اما چطور می‌توان کدنویسی وردپرس را یاد گرفت؟

با شرکت در دوره برنامه نویسی وردپرس تمام مهارت‌های مورد نیاز برای طراحی و توسعه قالب‌ و پلاگین‌های وردپرس را یاد می‌گیرید و بعد از اتمام دوره می‌توانید به عنوان یک توسعه دهنده وردپرس (WordPress Developer) مشغول به کار شوید. دوره جامع برنامه نویسی وردپرس مناسب افراد مبتدی تا حرفه‌ای است و در آن به آموزش مهارت‌های زیر می‌پردازیم:

 1. آموزش پلاگین نویسی وردپرس

در آموزش پلاگین نویسی، تمام مراحل طراحی و ساخت پلاگین وردپرس به صورت کاملا تجربی و عملی، با طراحی یک افزونه واقعی آموزش داده می‌شود. بعد از گذراندن آموزش برنامه نویسی افزونه وردپرس، می‌توانید به صورت مستقل توسعه پلاگین یا طراحی افزونه وردپرس (WordPress Plugin Design) را انجام دهید.

2. آموزش طراحی قالب وردپرس

در ادامه دوره عملی آموزش برنامه نویسی وردپرس با یک مهارت دیگر یعنی طراحی قالب وردپرس (WordPress Theme Design) به صورت کاملا اصولی و استاندارد آشنا شده و می‌توانید یک پوسته وردپرس طراحی کنید. در آموزش برنامه نویسی قالب وردپرس تمام مراحل را با یک مثال عملی یاد می‌گیرید.

در دوره برنامه نویسی وردپرس به طور کامل همه مباحث مورد نیاز برای آموزش برنامه نویسی افزونه وردپرس و طراحی قالب وردپرس را آموزش می‌دهیم.

با آموزش برنامه نویسی وردپرس راست چین آکادمی قالب‌ها و پلاگین‌های حرفه‌ای طراحی کنید.

مروری بر آموزش برنامه نویسی وردپرس

در ادامه مفاهیم اولیه برنامه نویسی وردپرس را معرفی کرده و سپس گام‌هایی که برای یادگیری برنامه نویسی وردپرس باید طی کنید را به طور خلاصه بیان می‌کنیم.

زبان برنامه نویسی وردپرس چیست؟

زبان برنامه نویسی وردپرس یکی از محبوب‌ترین زبان‌های کدنویسی تحت وب است که برای طراحی سایت‌های پویا و توسعه وب سایت (Web Developement) استفاده می‌شود.

PHP زبان هسته وردپرس است که تقریبا همه افزونه‌ها و قالب‌ها با آن نوشته می‌شوند. PHP یک زبان برنامه نویسی چند منظوره منبع باز (Open Source) با کاربرد گسترده است که سمت سرور اجرا می‌شود و توسعه دهنده وردپرس باید به آن مسلط باشد.

وردپرس با استفاده از PHP که یک زبان برنامه نویسی منبع باز است نوشته شده است. زبان برنامه نویسی WordPress برای طراحی و توسعه قالب و افزونه به کار می‌رود.

PHP تنها زبانی نیست که در وردپرس استفاده می‌شود؛ زبان برنامه نویسی وردپرس ترکیبی از HTML، CSS، Javascript، JQuery، React، PHP است و برای یادگیری برنامه نویسی وردپرس باید با این 4 زبان‌ نیز آشنا باشید. در کل زبان‌های تحت وب به 2 دسته زیر تقسیم می‌شوند، که 4 زبان اصلی در این دو دسته قرار می‌گیرند:

  1. زبان‌های بک اند (سمت سرور)

زبان برنامه نویسی وردپرس، زبان سمت سرور است و روی عملیاتی تمرکز دارد که کاربر نمی‌تواند داخل سایت ببیند. در واقع یک توسعه دهنده بک اند تضمین می‌کند که این عملیات در سایت شما به درستی انجام شود. این عملیات شامل ارتباط با دیتابیس، منطق بک اند، درج و حذف اطلاعات از دیتابیس، انتقال اطلاعات، واسط برنامه نویسی کاربردی (API)، معماری و سرورها است؛ همه عملیاتی که در پنل مدیریت وردپرس انجام می‌شود یعنی همان ثبت و ذخیره اطلاعات، با استفاده از زبان برنامه نویسی PHP انجام می‌شود.

  1. زبان‌های فرانت اند (سمت کاربر)

زبان‌ فرانت اند یک زبان برنامه نویسی محسوب نمی‌شود بلکه جزو زبان‌‌ نشانه گذاری (Markup Language) است که برای طراحی ظاهر صفحات وب به کار می‌رود. جاوا اسکریپت، CSS و HTML زبان‌های فرانت اند یا سمت کاربر هستند و هر چیزی که در صفحه سایت برای کاربر قابل مشاهده است با این کدها طراحی می‌شود.

در واقع طراحی و ظاهر یک صفحه وردپرس با کدهای HTML و CSS انجام شده و عملیات ثبت، ذخیره سازی و مشاهده اطلاعات توسط کدهای سمت سرور انجام می‌شود. در دوره فرانت اند صفر تا صد کدنویسی کلاینت آموزش داده شده و شما می‌توانید با گذراندن این دوره به یک متخصص فرانت اند حرفه‌ای تبدیل شوید.

زبان های برنامه نویسی وردپرس

پایگاه داده وردپرس چیست؟

عملکرد هر زبان برنامه نویسی با یک دیتابیس، کامل می‌شود؛ زبان پی اچ پی هم از این قائده مستثنی نیست و از پایگاه داده MySQL استفاده می‌کند. در واقع وردپرس از سیستم مدیریت پایگاه داده یا بانک اطلاعاتی MySQL استفاده می‌کند که تمام اطلاعات سایت مثل نوشته‌ها، اطلاعات کاربری، پسوردها و محصولات در آن ذخیره می‌شوند؛ یادگیری و داشتن مهارت کار با آن برای طراحی و ساخت قالب و افزونه ضروری است.

نقشه راه یادگیری برنامه نویسی وردپرس

حالا که با مفاهیم اولیه برنامه نویسی وردپرس آشنا شدید بیایید ببینیم که چگونه می‌توان برنامه نویسی وردپرس را یاد گرفت و تبدیل به یک توسعه دهنده WordPress شد؟ در این بخش به طور خلاصه به نکات مهم و اقدامات موردنیاز برای یادگیری وردپرس و طراحی قالب اشاره می‌کنیم:

  • آشنایی با مفاهیم مقدماتی؛ پیش نیاز یادگیری برنامه نویسی وردپرس

اگر مبتدی هستید و تجربه کدنویسی ندارید قبل از اینکه مهارت‌های فرانت اند و بک اند را یاد بگیرید باید کار با وردپرس را بلد باشید و با این پلتفرم و قابلیت‌های آن آشنا شوید. این قابلیت‌ها شامل کار با پیشخوان، ایجاد پست و برگه، بارگزاری تصاویر در رسانه، کار با منوها، تنظیمات افزونه‌ها و غیره می‌شود.

  • یادگیری زبان های برنامه نویسی وردپرس HTML، CSS، PHP و جاوا اسکریپت

سیستم مدیریت محتوای وردپرس به دانش کدنویسی نیاز ندارد ولی به عنوان یک توسعه دهنده و برای عیب‌یابی و اشکال زدایی باید اصول اولیه کدنویسی را بلد باشید. مهم‌ترین زبان‌های برنامه نویسی وردپرس، 4 زبان HTML، CSS، PHP و جاوا اسکریپت هستند؛ برای شروع بهتر است HTMl و CSS را یاد بگیرید زیرا جاوا اسکریپت و PHP به این زبان‌ها وابسته هستند. در گام بعدی به سراغ یادگیری PHP بروید همین 3 زبان برای توسعه وردپرس کافی هستند اما با یادگیری جاوا اسکریپت به یک برنامه نویس و توسعه دهنده وردپرس حرفه‌ای تبدیل خواهید شد.

  • طراحی یک صفحه اولیه با HTML

برای یادگیری برنامه نویسی وردپرس بهتر است بعد از آشنایی و یادگیری مفاهیم اولیه HTML مثل تگ‌ها، نحوه ایجاد لینک‌ها و جداول، یک صفحه با چیدمان مناسب با هدر و فوتر ایجاد کنید.طراحی صفحه HTML یکی از مراحل آموزش برنامه نویسی وردپرس

  • چیدمان و استایل عناصر صفحه با CSS و HTML

با استفاده از css می‌توانید فونت، رنگ، استایل و چیدمان صفحه و المان‌ها را تغییر دهید.

  • انتخاب فیلد تخصصی در برنامه نویسی وردپرس

بعد از یادگیری مفاهیم مقدماتی و زبان‌های برنامه نویسی، به عنوان وردپرس دولوپر باید یکی از شاخه‌های توسعه وردپرس را انتخاب کرده و در آن متخصص شوید.

  • توسعه هسته وردپرس (Core Development)
  • توسعه قالب
  • توسعه پلاگین یا پلاگین نویسی
  • توسعه API
  • ایجاد یک محیط توسعه برای تست

نصب یک محیط توسعه برای هر توسعه دهنده وردپرس ضروری است تا بتوانید هر تغییری که در افزونه یا قالب می‌دهید را به طور آنلاین مشاهده کنید. با راه‌اندازی لوکال هاست با ابزارهایی مانند Xamp و نصب وردپرس، امکان شبیه سازی هاست روی ویندوز را خواهید داشت.

  • مدیریت پایگاه داده (Database Management)

یکی از مفاهیمی که در آموزش برنامه نویسی وردپرس اهمیت دارد مدیریت پایگاه داده است. اطلاعات‌تان را درباره جداول پایگاه داده که در هنگام نصب وردپرس ایجاد می‌شوند بالا ببرید؛ بدانید که هر جدول چه کاربردی دارد و چه اطلاعاتی ار در خود ذخیره دارد.

کار با جاوا اسکریپت و PHP، درک ساختار قالب و طراحی پوسته وردپرس، سایر مراحل برنامه نویسی وردپرس هستند.

یک توسعه دهنده وردپرس (WordPress Developer) چه کارهایی انجام می‌دهد؟

یک توسعه دهنده وردپرس مسئولیت توسعه بک اند و فرانت اند سایت وردپرسی را به عهده دارد. به طور کلی وظایف یک توسعه دهنده وردپرس عبارتند از:

  • طراحی و توسعه ویژگی‌ها و عملکردهای جدید برای سایت وردپرسی
  • تبدیل نیازهای مشتری به مشخصات فنی در سایت
  • پیاده سازی معماری یک وب سایت
  • نوشتن، تست و اشکال زدایی کدهای وردپرس
  • طراحی پلاگین، قالب یا ماژول‌های سفارشی
  • توسعه بک اند و فرانت اند سایت
  • ارتباط با مشتریان
  • مدیریت چند پروژه به صورت همزمان
  • پشتیبانی و نگهداری سایت

پیش نیازهای دوره کدنویسی وردپرس

در سایر دوره‌های آموزش برنامه نویسی وردپرس شما باید مفاهیم اولیه را بلد باشید. اما دوره مسترکلاس راست چین پیش نیاز خاصی ندارد و همه مهارت‌ها از مفاهیم اولیه وردپرس، نصب وردپرس، نحوه کار با پیشخوان وردپرس تا مبانی  HTML، CSS، JS و MySQL آموزش داده می‌شوند. در انتها نحوه طراحی و توسعه پلاگین وردپرس را یاد می‌گیرید.

مهارت‌هایی که در دوره آموزش برنامه نویسی وردپرس یاد می‌گیرید:

  • اصول و مقدمات کار با وردپرس
  • کدهای PHP مورد نیاز وردپرس
  • API های مورد نیاز وردپرس
  • HTML, CSS, FlexBox, Ajax, JQuery ,JS
  • طرحی انواع قالب و افزونه وردپرسی
  • نیازسنجی بازار و طرح ایده‌های جذاب کاربران

فرصت‌های شغلی و کسب درآمد بعد از گذارندن دوره برنامه نویسی

بعد از گذراندن آموزش برنامه نویسی وردپرس می‌توانید در تمامی موقعیت‌ها و فرصت‌های شغلی مرتبط با یک برنامه نویس حرفه‌ای وردپرس فعالیت کنید. این فرصت‌های شغلی عبارتند از:

  • توسعه دهنده و برنامه نویس وردپرس
  • مدرس وردپرس
  • طراح قالب و افزونه وردپرسی

منظور از توسعه وردپرس این است که شما می‌توانید به راحتی با سفارشی سازی قالب و کدنویسی PHP، امکانات بیشتری را به قالب اضافه کنید و به درآمد بالا برسید.

آیا می‌دانستید در حال حاضر بیش از 15 هزار فرصت شغلی برای برنامه نویسی وردپرس در سایت‌های کاریابی وجود دارد؟ و از این مقدار 7000 فرصت شغلی فقط برای سایت پونیشا است. با یادگیری این مهارت در دوره مسترکلاس، متخصص وردپرس (WordPress Expert) شده و به راحتی وارد بازار کار شوید. علاوه بر این با توجه به گسترش استفاده از وردپرس در دنیا، امکان همکاری با شرکت‌ها و مجموعه‌های خارجی و کسب درآمد دلاری با برنامه نویسی وردپرس را خواهید داشت.

های شغلی برای برنامه نویس وردپرس 1

درآمد یک توسعه دهنده وردپرس به عواملی مانند میزان تجربه، مهارت، مکان جغرافیایی و میزان تخصص بستگی دارد. اما به طور کلی در ایران دستمزد یک پروژه طراحی سایت مبلغی بین 6 تا 15 میلیون تومان است در حالی که با دانش برنامه نویسی وردپرس، میانگین درآمد فریلنسری پروژه توسعه وردپرس بیش از 50 و حتی تا 100 میلیون تومان بوده و طبق گزارش سایت Indeed درآمد دلاری پروژه‌های توسعه و طراحی قالب از ۴۰۰۰ دلار تا ۱۰۰۰۰ دلار متغیر است و هر چه تجربه شما بالاتر برود این مقدار ممکن است تا 20 هزار دلار افزایش یابد.

فرصت اشتغال در راست چین بعد از یادگیری برنامه نویسی وردپرس

بعد از گذراندن دوره برنامه نویسی وردپرس و یادگیری طراحی قالب و افزونه وردپرس، می‌توانید محصولات خود را در مارکت پلیس‌های ایرانی مثل راست چین و خارجی مثل تم فارست بفروشید و به سادگی درآمد ریالی و دلاری کسب کنید.

نقشه راه یادگیری برنامه نویسی وردپرس و تبدیل شدن به یک فروشنده حرفه‌ای راست چین را می‌توانید در تصویر زیر ببینید.

فروشنده موفق شدن در راست چین 1 1

اگر به یادگیری برنامه نویسی وردپرس علاقه‌مندید با شرکت در این آموزش یا دوره PHP می‌توانید مهارت‌های لازم برای طراحی قالب وردپرس، توسعه پلاگین وردپرس و  توسعه وردپرس را به دست می‌آورید. لازمه موفقیت در برنامه نویسی وردپرس، مشاهده همه آموزش‌ها، انجام کار به صورت عملی با تمرین و تکرار است.

برنامه نویسی وردپرس توسط امیرحسین اشرفی آموزش داده می‌شود که از طراحان راست چین است و دارای 7 محصول است و تسلط کامل به زبان php و وردپرس دارد و این آموزش به صورت عملی و کاملا تجربه محور است.

ما در راست چین آکادمی با آموزش اصولی و جامع کمک می‌کنیم یک متخصص وردپرس شده و به سرعت وارد بازار کار شوید؛ تا این فرصت را داشته باشید که در لیست فروشندگان موفق راست چین قرار بگیرید.

نمایش بیشتر
چی یاد میگیریم؟
راه اندازی محیط توسعه وردپرس
5 ویدیو
آماده سازی لوکال هاست با استفاده از زمپ
ایجاد دامین مجازی در لوکال هاست
نصب و آماده سازی محیط توسعه vscode
آموزش vscode بخش دوم
بررسی پیشخوان وردپرس
آشنایی و کار با بخش‌های مختلف پیشخوان وردپرس
11 ویدیو
نصب وردپرس در لوکال هاست
بررسی پیشخوان وردپرس
کاربران وردپرس
رسانه وردپرس
نوشته های وردپرس
برگه های وردپرس
دیدگاه های وردپرس
بخش نمایش وردپرس
افزونه های وردپرس
تنظیمات وردپرس
نصب پوسته و افزونه های کاربردی
آشنایی با ویژگی ایدی و کلاس
آموزش HTML
15 ویدیو
آشنایی با html و ایجاد ساختار اولیه
16:00
آشنایی با تگ P
آشنایی با تگ heading
آشنایی با تگ hr
آشنایی با تگ های تاکیدی
آشنایی با کامنت گذاری در HTML
آشنایی با تگ img
آشنایی با تگ لیست
آشنایی با تگ لینک
آشنایی با تگ table
آشنایی با تگ video audio
آشنایی با تگ div
آشنایی با تگ های معنایی
آشنایی با فرم ها
آموزش CSS
26 ویدیو
انواع روش های استایل نویسی
کامنت گذاری در css
بررسی پشتیبانی مرورگر های مختلف
بررسی انتخابگر class
بررسی کلاس های ترکیبی
انتخابگر های چند سطحی
بررسی انتخابگر های attribute
انتخابگر های combinator
بررسی seudo کلاس ها
آشنایی با box model
خلاصه نویسی دستورات css
آشنایی با reset css
آشنایی کامل با background
دستور خلاصه background
آشنایی با linear gradient
آشنایی با رنگ ها
ایجاد بک گراند چند سطحی
تنظیم تگ img به عنوان بک گراند
آشنایی با فونت و font family
دستور خلاصه فونت
استایل سفارشی متن ها
آشنایی با واحد ها و اندازه ها
استایل دهی سفارشی فرم ها
آشنایی با transition
آشنایی با transform قسمت دوم
استایل دهی سفارشی فرم ها (form-style)
آموزش Flexbox
14 ویدیو
آشنایی با flexbox بخش اول
آشنایی با flexbox بخش دوم
آشنایی با flexbox بخش سوم
آشنایی با flexbox بخش چهارم
آشنایی با flexbox بخش پنجم
پیاده سازی یک صفحه با flex بخش اول
پیاده سازی یک صفحه با flex بخش دوم
پیاده سازی یک صفحه با flex بخش سوم
پیاده سازی یک صفحه با flex بخش چهارم
پیاده سازی یک صفحه با flex بخش پنجم
معرفی فریمورک بوت استرپ
fontawesome معرفی ایکون های
واکنش گرا کردن صفحات وب بخش اول responsive1
واکنشگرا کردن صفحات وب بخش دوم responsive 2
آموزش jQuery جی کوئری
10 ویدیو
نصب جی کوئری و ساختار اولیه آن
آشنایی با selector ها و event ها
آشنایی با effect ها
کار با مقادیر المان ها
کار با مقادیر المان ها بخش دوم
کار با css در جی کوئری
آشنایی و کار با LocalStorage
شنایی باپیاده سازی ساختار dark theme
پیمایش بین المان ها Traversing
پروژه پیاده سازی Slider
آموزش AJAX
7 ویدیو
معرفی و آشنایی با ajax جیکوئری
دریافت اطلاعات فرم ها
روش ارسال اطلاعات به سمت سرور
آشنایی با متد های success ،error و بررسی مفهوم data attribute
ارسال اطلاعات فرم به صورت serialize
بررسی و نمایش اطلاعات در متد load
دریافت و نمایش اطلاعات در قالب درخواست GET
آموزش PHP
39 ویدیو
سینتکس و قواعد نوشتاری
08:00
متغییر ها
انواع داده
آشنایی با رشته ها
آشنایی با عملگرها
عملگر های مقایسه‌ای
عملگرهای منطقی
عملگرهای assignment
آرایه ها
ثابت‌ها
کامنت گذاری در php
دستور شرطی if
دستور شرطی کوتاه if
دستور شرطی switch
حلقه while ،do while
حلقه for ،foreach
کلمات break continue
آشنایی با توابع و درک ساختار 
دریافت ورودی و مقادیر پیشفرض تابع
بازگشت نتیجه در تابع
نوع داده ورودی و خروجی
ورودی توابع با rest
scope متغیرها
توابع ناشناس
توابع arrow
توابع کار با رشته‌ها
توابع کار با رشته‌ها بخش دوم
توابع کار با ارایه‌ها
توابع کار با ارایه‌ها بخش دوم
مرتب سازی ارایه‌ها
ارایه های چندسطحی
متغییر سوپر گلوبال GET
متغییر سوپر گلوبال POST
آپلود فایل ساده
سوپرگلوبال SERVER
سوپرگلوبال REQUEST
کار با کوکی‌ها
کار با session‌ها
انواع ارورها
آموزش شی گرایی در PHP
37 ویدیو
آشنایی با مفهوم شی گرایی
تعریف یک کلاس و ساخت نمونه
آشنایی با پراپرتی
آشنایی با متدها
آشنایی با کلمه کلیدی this
تمرین ساخت یک کلاس
تمرین ساخت یک کلاس بخش دوم
آشنایی با متد سازنده
تعریف پراپرتی در متد سازنده
اتصال به دیتابیس با pdo
مدیریت ارور ها try/catch
دریافت اطلاعات از دیتابیس
جلوگیری از sql injection
ذخیره اطلاعات در دیتابیس
حذف و ویرایش اطلاعات
ثابت ها در کلاس
مفهوم ارث بری
متد های کلاس پدر
پراپرتی‌های کلاس پدر
سطوح دسترسی public ،protected
سطح دسترسی private
متدهای static
متدهای جادویی
متدهای جادویی بخش دوم
متدهای جادویی بخش سوم
متدهای زنجیره ای
متدهای زنجیره ای static
تمرین ساخت یک collection
آشنایی با namespace
پیاده‌سازی autoload
آشنایی با interface
آشنایی با abstract class
آشنایی با final
آشنایی با std class
آشنایی با std class
کلاس‌های ناشناس
تبدیل کلاس به یک رشته و استفاده از آن
آموزش زبان SQL
37 ویدیو
بررسی انواع دیتابیس sql - nosql
دسترسی به mysql از طریق cmd
مدلسازی جداول
انواع داده های جدول
انواع داده جدول
ایجاد جداول
اطلاعات null و مقدارد پیشفرض
اضافه کردن سطر با دستور insert
آشنایی با primary key
مقدار دهی اتوماتیک فیلد id
ویرایش جداول
ایجاد گزارش با دستور select
مرتب سازی اطلاعات
فیلتر کردن اطلاعات
عملگر های and , or
عملگر های In , Between
محدود سازی اطلاعات بازگشتی
آشنایی با min , max
آشنایی با sum , count, avg
حذف رکورد با دستور delete
آپدیت کردن رکورد با دستور update
چرا به روابط نیاز داریم؟
آشنایی با کلید خارجی
ساخت کلید خارجی
نوع ارتباط کلید خارجی
رابطه یک به چند
رابطه یک به یک
رابطه چند به چند
پیاده سازی رابطه چند به چند
آشنایی با عملیات Join
آشنایی با Inner Join
آشنایی با left join
آشنایی با right join
آشنایی با self join
آشنایی با عملگر union
آشنایی با Group By
آشنایی با Having
آموزش SQL وردپرس (زبان ارتباط با دیتابیس)
10 ویدیو
آشنایی با ساختار و جداول پیشفرض وردپرس
نکات بهینه سازی و مدیریت دیتابیس وردپرس
کلاس wpdb و انواع کوئری های select
کوئری های select بخش دوم
کوئری های select بخش سوم
انواع کوئری های insert
انواع کوئری های update
انواع کوئری های delete
پاکسازی دیتای ورودی (sanitize data)
پاکسازی دیتای خروجی (scape data)
آموزش مقدمات پلاگین نویسی وردپرس
5 ویدیو
مروری بر مفاهیم هوک های وردپرس
16:00
ایجاد یک پلاگین
بررسی add_action , do_action
بررسی add_filter , apply_filter
تکمیل ساختار اولیه پلاگین
API های مهم وردپرس
13 ویدیو
ایجاد منوی مدیریتی با menu api
ایجاد منوی مدیریتی با menu api بخش دوم
آشنایی با option api
آشنایی با option api بخش دوم
آشنایی با meta box , meta data
آشنایی با meta box , meta data بخش دوم
آشنایی با meta box , meta data بخش سوم
آشنایی با dashboard widget api - ایجاد باکس های پیشخوان
فیلد های سفارشی تنظیمات وردپرس با setting api
فیلد های سفارشی تنظیمات وردپرس با setting api بخش دوم
به کار گیری nav tab در صفحه تنظیمات
آشنایی با shortcode api
آشنایی با shortcode api بخش دوم
User َAPI (مدیریت کاربران)
11 ویدیو
ایجاد کاربر
نمایش لیست کاربران
ایجاد کاربر بخش دوم
حذف کاربر
ویرایش کاربر
ویرایش کاربر
آشنایی با user meta data
آشنایی با user meta data بخش دوم
نقش و سطح دسترسی کاربران role and capability
بررسی کلاس wp_user_query
توایع کاربردی کار با user
آموزش Post API (بررسی انواع نوشته ها)
11 ویدیو
استفاده از have_post جهت نمایش لیست مطالب
نمایش اطلاعات مطالب
آشنایی با کلاس WP_QUERY
ایجاد custom taxonomy
ایجاد post type سفارشی
آشنایی با کلاس WP_QUERY بخش دوم
بررسی متدهای wp_reset_postdata و rewind_posts
بررسی متد get_posts
بررسی متد the_content
صفحه بندی مطالب pagination
صفحه بندی مطالب pagination بخش دوم
آموزش پیاده سازی Transients API و Restfull Api
10 ویدیو
بررسی سیستم کش وردپرس، کلاس WP_Object_Cache و Transient
پیاده سازی کلاس cache به صورت شی گرا
کش کردن کوئری ها و کلاس wpdb
آپدیت کش کوئری ها
کش کردن صفحه بندی مطالب
بررسی rest api در وردپرس
نمایش دیتا از end point های پیشفرض وردپرس
ارسال و ذخیره دیتا در دیتابیس
ایجاد فیلد های سفارشی در api
ایجاد end point سفارشی
آموزش مدیریت فایل‌های CSS و JS
3 ویدیو
مدیریت فایل های css
مدیریت فایل های js
پیاده سازی اپلود فایل در وردپرس
آموزش Composer در وردپرس
2 ویدیو
معرفی و آشنایی با composer
بررسی autoload و namespace ها
آموزش Ajax در وردپرس
11 ویدیو
آماده سازی مقدمات کار با ajax
آماده سازی مقدمات کار با ajax بخش دوم
ایجاد ساختار ajax و کار با هوک wp_ajax و wp_ajax_nopriv
ذخیره دیتا در دیتابیس با ajax
حذف دیتا از دیتابیس با ajax
دریافت و نمایش دیتا با ajax
آپدیت دیتا با ajax
نمایش پیام ها در درخواست ajax
مدیریت المان ها
امنیت در ajax با nonce
آشنایی با متد localize_script
آموزش طراحی پلاگین تیکت پشتیبانی
67 ویدیو
آماده سازی محیط توسعه پلاگین
ساختار اولیه پلاگین و کلاس core
ایجاد کلاس assets و فراخوانی asset ها
اعلان سفارشی در پیشخوان وردپرس
جداول سفارشی افزونه در هنگام فعالسازی افزونه
ایجاد شی گرا منو های مدیریتی افزونه
پیاده سازی autoload با composer
ایجاد پنل تنظیمات با فریمورک codestar
پیاده سازی کلاس و صفحه دپارتمان ها
جستجو کاربران با ajax در select2
پیاده سازی نمایش لیست دپارتمان ها
پیاده سازی insert دپارتمان جدید
پیغام سفارشی flash message
ایجاد کلاس کاربران پاسخگو answerable
پیاده سازی حذف دپارتمان
ایجاد صفحه ویرایش دپارتمان
پیاده سازی اپدیت دپارتمان
هماهنگی با ووکامرس و لینک سفارشی در پروفایل کاربری
صفحه سفارشی داشبورد مدیریت تیکت ها در پروفایل کاربری
کار با پنل تنظیمات، ایجاد و دریافت داده ها
پیاده سازی سوالات متداول
ایجاد فیلد های انتخاب دپارتمان در ایجاد تیکت
پیاده سازی ساختار اولیه ایجاد تیکت جدید
پیاده سازی آپلود فایل پیوست تیکت
ایجاد کلاس Ticket Manager و ذخیره تیکت در دیتابیس
مدیریت نمایش ارور ها
نمایش لیست تیکت ها و ایجاد صفحه تکی تیکت
پیاده سازی فیلتر تیکت ها
پیاده سازی نمایش وضعبت تیکت ها
پیاده سازی صفحه تکی تیکت
پیاده سازی ارسال پاسخ تیکت
پیاده سازی ارسال پاسخ تیکت بخش دوم
بروزرسانی داده بعد از ارسال پاسخ جدید با ajax
صفحه بندی لیست تیکت ها
لیست تیکت پیشخوان وردپرس و پیاده سازی تنظیمات صفحه
ایجاد فرم فیلتر لیست تیکت ها
پیاده سازی جدول لیست تیکت ها با کلاس WP_List_Table
پیاده سازی جدول لیست تیکت ها با کلاس WP_List_Table بخش دوم
پیاده سازی جدول لیست تیکت ها با کلاس WP_List_Table بخش سوم
پیاده سازی فیلتر تیکت ها با query custom
مرتب سازی سفارشی لیست تیکت ها بر اساس فیلد ها
پیاده سازی ارسال تیکت بخش مدیریت
پیاده سازی ارسال تیکت بخش مدیریت بخش دوم
پیاده سازی ارسال تیکت بخش مدیریت بخش سوم
ویرایش اطلاعات تیکت مدیریت
ویرایش اطلاعات تیکت مدیریت بخش دوم (پیاده سازی صفحه ویرایش)
ویرایش اطلاعات تیکت مدیریت بخش سوم (دریافت و نمایش اطلاعات تیکت)
ویرایش اطلاعات تیکت مدیریت بخش چهارم   (دریافت و نمایش اطلاعات تیکت)
ویرایش اطلاعات تیکت مدیریت بخش پنجم (اپدیت اطلاعات تیکت)
ویرایش اطلاعات تیکت مدیریت بخش ششم (پاسخ جدید و حذف و اپدیت پاسخ ها)
ویرایش اطلاعات تیکت مدیریت بخش هفتم (پاسخ جدید وحذف و اپدیت پاسخ ها)
پیاده سازی انتقال به زباله دان تیکت
پیاده سازی حذف تیکت
پیاده سازی نمایش تعداد تیکت ها در هر وضعیت
پیاده سازی عملیات های دسته جمعی bulk action
پیاده سازی ایجاد بینهایت وضعیت سفارشی
پیاده سازی ارسال پیامک اطلاع رسانی سریع (اشنایی با سامانه و پیاده سازی پنل تنظیمات)
پیاده سازی ارسال پیامک اطلاع رسانی سریع (پیاده سازی کلاس ارسال تیکت)
پیاده سازی ارسال پیامک اطلاع رسانی سریع (پیاده سازی اکشن تیکت)
پیاده سازی ارسال پیامک اطلاع رسانی سریع(اماده سازی اطلاعات پیامک جهت ارسال)
پیاده سازی ارسال پیامک اطلاع رسانی سریع(ارسال پیامک از طریق کلاس پیامک)
پیاده سازی ارسال پیامک اطلاع رسانی سریع(ایجاد پترن در سامانه و متن پترن پیامک)
تست ارسال پیامک از طریق پس از پیاده سازی
آشنایی با سیستم ترجمه و چند زبانه بودن پلاگین وردپرس
ساخت فایل pot ترجمه با wp cli
پیاده سازی ایمیل اطلاع رسانی
پیاده سازی بستن خودکار تیکت ها و آشنایی با wp cron وردپرس و کارهای زمانبندی شده
طراحی قالب فروشگاهی بر پایه ووکامرس
92 ویدیو