چرا بهینه سازی سرعت سایت اهمیت دارد؟
طبق گزارشات کاربران بیشتر از 3 ثانیه منتظر لود شدن سایت نمی مانند و اگر زمان بارگزاری سایت زیاد شود حتما سایت را می بندند. این موضوع باعث نرخ پرش بالاتر و کاهش نرخ تبدیل و فروش میشود و در نتیجه ضرر مالی زیادی برای کسب و کارها دارد، اینجاست که اهمیت افزایش سرعت سایت مشخض می شود.
اهمیت بهینه سازی سرعت بر روی سئوی تکنیکال
افزایش سرعت سایت در نسخه دسکتاپ و موبایل یکی از فاکتورهای تاثیر گذار در سئوی تکنیکال است ک از سه جنبه قابل بررسی است:
بهینه سازی سرعت باعث بهبود تجربه کاربری میشود؛ با اضافه شدن قابلیت UX به کروم، اهمیت تجربه کاربری کاملا مشخص شد. یکی از فاکتورهای اصلی افزایش UX سرعت بارگزاری بالای سایت است.
افزایش نرخ تبدیل با سرعت بالای سایت ارتباط مستقیم دارد؛ بالاترین نرخ تبدیل در دنیا برای صفحاتی است که زمان بارگزاری کمتر از 2 ثانیه است، هم چنین 40 درصد کاربران در صورت بارگزاری صفحه بالای 3 ثانیه، سایت را ترک میکنند و 79 درصد مشتریان در صورت نارضایتی از سرعت به احتمال کم خرید مجدد انجام دهند
هر آن چیزی که در دوره بهینه سازی سرعت سایت یاد می گیرید:
بهینه سازی قالب سایت: یکی از مهمترین انتخابها برای افزایش سرعت سایت، انتخاب قالب مناسب است که از نظر کد نویسی بهینه شده باشد. در کدنویسی قالب وجود کدهای زیاد JS و CSS باعث تاخیر در بارگزاری و کند شدن سایت میشود که باید آنها را اصلاح کرد.
کار با ابزارهای بررسی و بهبود سرعت: برای اینکه بدانید سرعت سایت شما چگونه است و آیا نیاز به بهینه سازی دارید یا خیر، باید از ابزارهای تست سرعت سایت استفاده کنید. این ابزارها به صورت دقیق دلایل کندی سایت را نشان میدهند، Gtmetrix و pagespeed insight از بهترین ابزارهای بررسی سرعت سایت هستند.
بهینه سازی تصاویر: تصاویر حجم زیادی از محتوای سایت را تشکیل میدهند، بهینه سازی تصاویر تاثیر بسیار زیادی در افزایش سرعت سایت دارد؛ اگر سایت خود را در ابزارهای سرعت بررسی کنید متوجه اهمیت بهینه بودن تصاویر در افزایش سرعت میشوید. اگر از عکسهای زیادی در سایت استفاده میکنید بهتر است از حالت لود تنبل برای بارگزاری تصاویر استفاده کنید. کاهش حجم تصاویر از طریق افزونه یا با ابزارهای آنلاین امکان پذیر است.
بهینه سازی هاست: انتخاب هاست پرسرعت یک فاکتور اساسی در افزایش سرعت سایت است، بهینه سازی پایگاه داده و CDN و… کمک زیادی به بهبود سرعت سایت می کند.
شناسایی و حل خطاهای Core Web Vitals سرچ کنسول: یکی دیگر از معیارهای گوگل برای امتیازدهی به سایت ها بررسی Core Web Vitals است که بهبود آن، موجب بهبود تجربه کاربری است. فاکتورهای مختلف کور وب وایتال عبارتند از:
- LCP (Largest Contentful Paint): مدت زمان کلیک کاربر روی سایت تا لود شدن بزرگترین محتوا LCP است. LCP کوچکتر یا مساوی با ۱.۲ ثانیه باشد.
- FID (First Input Delay): مدت زمانی که طول می کشد تا کاربر اولین عکس العمل را در سایت شما داشته باشد و این زمان نباید بیشتر از 1 ثانیه طول بکشد.
- CLS (Cumulative Layout Shift): این فاکتور میزان ثبات سایت را در هنگام لود شدن سایت را نشان می دهد ، یعنی جای هیچ المانی در هنگام لود سایت عوض نشود.
بهینه سازی کد: یکی از تاثیرگذارترین پارامترها در افزایش سرعت سایت بهینه سازی کدها شامل HTML، CSS و جاوا اسکریپت است. یک ابزار پیشنهادی برای فشرده سازی کدها UglifyJS است.
حاصل دوره افزایش سرعت سایت چیست؟
بعد از تهیه دوره و یادگیری مطالبی که در دوره توربو سایت چیتا به شما آموزش داده شده، میتوانید سرعت هر وبسایتی را (وردپرسی و غیر وردپرسی) بهینه کنید، باعث بهبود تجربه کاربری سایت شوید و در نهایت به رتبههای بالای گوگل برسید و نرخ تبدیل و فروش بیشتری را تجربه کنید.
با دوره توربو سایت چیتا، همواره بروز باشید!
در عصری که تغییرات در آن بهصورت لحظهای اتفاق میافتند، بدون آپدیت اطلاعات و ارتقا دانش تخصصی، نمیتوان پیشرفت کرد. این عدم پیشرفت، ما را از غافله دیگر رقبا عقب میاندازد و باعث میشود که فرصتهای فوق العاده را از دست بدهیم.
ما در دوره افزایش سرعت سایت چیتا سعی داریم با هر تغییر و آپدیت تخصصی که در این حوزه آموزش داده میشود، دوره را نیز بروز رسانی کنیم تا شما جز اولین نفراتی باشید که از این تغییرات به نفع خودتان سود میبرید.
11 دیدگاه
غزل
ی دوره فوق العاده بود . بسیار بسیار عالی و کاربردی .
توضیحات کاملا به بیان ساده و قابل فهم اما موضوعات بشدت مهم و کاربردی بودن .
به تمامی جزیئات با صبر و حوصله پرداخته شده بود .
در یک کلام ، بی نظییییر بود .
سینا رسامدیر آکادمی
درود، خوشحالم که از دوره رضایت کامل داشتید.
مرتضی سعیدی
ما یک دیتابیسی داریم روی سایت ووکامرسیمون که حجمش 2.7GB است .
آیا میشه این رو اصلاح کرد؟
سینا رسامدیر آکادمی
درود روز بخیر
قبل از هر گونه تغییرات، حتماً از ایجاد نسخه پشتیبان از دیتابیس خود اطمینان حاصل کنید تا در صورت بروز مشکل، بتونید به حالت قبلی برگردید.
راه حل های زیر هم میتونید امتحان کنید:
پاکسازی دادههای غیرضروری، استفاده از افزونههای بهینهسازی دیتابیس، استفاده از سیستم کشینگ مناسب، بررسی و بهینهسازی تنظیمات دیتابیس.
مهران
در بخش نهم ویدیوی 21 که مربوط به رفع ایرادات کور وب وایتال بود، متاسفانه مدرس در انتها نتونستن سرعت لود صفحه رو بهتر کنن و در آخر ویدیو، یهو صفحه عوض شدن و گفتن که ما با حذف افزونه های اضافی تونستیم سرعت رو بهتر کنیم.
سینا رسامدیر آکادمی
درود روز بخیر
یکسری از افزونه ها مثل اسلایدر رولوشن فونت و استایل های زیادی رو فراخوانی میکنن و ما اینجا فقط از اسلایدر خود المنتور استفاده کردیم و افزونه حذف شد.
ببینید بر اساس مشکلی که ایجاد شده باید تصمیم بگیریم که افزونه ها جایگزین بشن، حذف بشن یا درنهایت مجبوریم باهاشون کنار بیایبم.