بهترین زبان برنامه نویسی برای مهاجرت
برنامه‌نویسی یکی از مشاغل پردرآمد در کشورهای مختلف است. حتی در ایران هم برنامه‌نویسان می‌توانند به درآمدهای بالا برسند؛ اما یادگیری زبان برنامه‌نویسی را باید بر اساس اهدافتان انجام دهید. در واقع، پیش از یادگیری برنامه‌نویسی باید ببینید که هدفتان در نهایت چه چیزی است. اگر قصد شما از یادگیری برنامه نویسی، مهاجرت است این مقاله را از دست ندهید.

یکی از مهم‌ترین اهدافی که افراد بخاطر آن دنبال یادگیری برنامه‌نویسی هستند، مهاجرت است. در این صورت این سوال پیش می‌آید که بهترین زبان برنامه‌نویسی برای مهاجرت و بهترین کشور برای برنامه نویسان کدامند؟

در این مقاله قصد داریم چند تا از بهترین زبان‌های برنامه‌نویسی (Best Programming Language) برای مهاجرت را معرفی کرده و سپس جایگاه این شغل را در کشورهای مختلف بررسی کنیم. اگر شما هم به دنبال یادگیری برنامه‌نویسی برای مهاجرت هستید، در این مقاله کاربردی همراه ما باشید.

زبان‌های برنامه‌نویسی مناسب مهاجرت کدام هستند؟

اگر از آن دسته افرادی هستید که قصد مهاجرت به کشورهای مختلف را دارید، احتمالاً به دنبال یادگیری مهارتی هستید که راحت‌تر بتوانید مهاجرت کنید. برنامه‌نویسی یکی از شغل‌هایی است که با کمک آن به راحتی می‌توانید به کشورهای پیشرفته دنیا مثل آلمان و کانادا مهاجرت کنید. البته به شرط آن که زبان مناسبی انتخاب کرده باشید که در آن کشور جایگاه خوبی داشته باشد. در ادامه 5 مورد از بهترین گزینه‌ها را معرفی می‌کنیم تا ببینید کدام یک به‌دردتان می‌خورد و برایتان بهتر است.

بهترین زبان برنامه نویسی برای مهاجرت

 

زبان برنامه‌نویسی پایتون (Python) برای مهاجرت

پایتون پولسازترین زبان برنامه نویسی است که جایگاه خوبی در سطح جهانی دارد. بر اساس آمار، در حال حاضر 24% از برنامه‌نویسان با این زبان کار می‌کنند که به مرور زمان، تعداد آنها بیشتر می‌شود. مهم‌ترین ویژگی پایتون همه‌کاره بودن آن است؛ از برنامه‌نویسی سایت و اپلیکیشن گرفته تا هوش مصنوعی. در واقع یک زبان همه‌فن حریف است و همین مسئله مهم‌ترین دلیل محبوبیت آن است. جالب است بدانید که بسیاری از کسب‌وکارهای آنلاین بزرگ، از پایتون برای ارائه سایت و خدمات خود استفاده کرده‌اند؛ از مهم‌ترین آن‌ها می‌توان به نت فلیکس، دراپ باکس و پی پال اشاره کرد.

یادگیری پایتون به دلیل ساختار دستوری راحتی که دارد نسبتاً ساده بوده، بنابراین در مدت زمان نسبتاً کوتاهی می‌توانید تا سطح خوبی از پایتون یاد بگیرید. اما پایتون در سطح جهانی و کشورهای مختلف چه جایگاهی دارد؟

  • مهاجرت به آمریکا با برنامه نویسی پایتون

بر اساس آمار، در قاره آمریکا 431 هزار برنامه‌نویس حضور دارند و دلیل زیاد بودن تعداد آن‌ها، حقوق بالاتر نسبت به میانگین سطح جهانی است. حقوق برنامه‌نویسان پایتون در آمریکا بسیار بالا است؛ به‌طوری‌که برنامه‌نویسان تازه‌کار سالیانه حدود 70 هزار دلار و برنامه‌نویسان حرفه‌ای پایتون سالانه بیش از 120 هزار دلار حقوق دریافت می‌کنند. به همین دلیل است که آمریکا یکی از بهترین مقصدهای مهاجرت برای برنامه‌نویسان پایتون محسوب می‌شود.

  • برنامه نویسی پایتون برای مهاجرت به اروپا

اروپا قاره‌ای گسترده است و جایگاه برنامه‌نویسان پایتون در آن بستگی به موقعیت جغرافیایی افراد دارد. آلمان یکی از بهترین کشورهای مهاجرپذیر است که حقوق مناسبی برای برنامه‌نویسان پایتون گزارش شده است. البته حقوق آن نسبت به ایالات متحده کمتر اما در سطح جهانی، جایگاه بسیار خوبی دارد.

  • برنامه نویسی پایتون برای مهاجرت به آسیا

در آسیا کشورهای پیشرفته‌ای که اهمیت زیادی به فناوری می‌دهند، برنامه‌نویسان پایتون شرایط نسبتاً خوبی دارند. برای مثال کشورهای ژاپن، چین، تایوان و کره جنوبی در عرصه فناوری، هوش مصنوعی، رباتیک و سایر شاخه‌های فناوری جایگاه خوبی دارند و همین مسئله باعث شده تا برنامه‌نویسی یکی از مشاغل پردرآمد در این کشورها باشد.

  • پایتون؛ مهاجرت با شغل برنامه نویسی به استرالیا 

در استرالیا به دلیل وجود شرکت‌های فناوری گسترده، پایتون جایگاه بسیار خوبی دارد. همین مسئله باعث شده تا برنامه‌نویسان پایتون شرایط بسیار خوبی داشته باشند. از مهم‌ترین حوزه‌های پایتون در استرالیا می‌توان به علم داده، توسعه وب و اتوماسیون اشاره کرد.

در نتیجه، پایتون یکی از بهترین زبان‌ها برای مهاجرت با شغل برنامه نویسی است و همین مسئله باعث شده تا برنامه‌نویسی پایتون یکی از بهترین گزینه‌های برای افرادی باشد که مهاجرت به کشورهای پیشرفته در سراسر دنیا را دارند.

زبان برنامه‌نویسی جاوا اسکریپت برای مهاجرت

جاوا اسکریپت (Java Script) یکی از زبان‌های مورد استفاده در طراحی سایت است. با استفاده از آن، می‌توانید صفحاتی داینامیک و پویا برای سایت ایجاد کنید. در حال حاضر طراحی سایت به یک صنعت پرکاربرد در دنیا تبدیل شده است و همین مسئله، متخصصانی که در حوزه برنامه‌نویسی وب فعالیت می‌کنند را به یکی از پردرآمدترین افرادی که در سراسر دنیا حضور دارند، تبدیل کرده است. به‌طوری‌که تمام کشورهای پیشرفته در دنیا به این صنعت نیاز داشته و برنامه‌نویسان جاوا اسکریپت جایگاه بسیار خوبی در دنیا دارند.

حال ممکن است این سوال برایتان پیش بیاید که برای مهاجرت با زبان برنامه‌نویسی جاوا کدام کشورها بهتر هستند؟

  • جاوا؛ پردرآمدترین زبان برنامه نویسی در کانادا

کانادا یکی از کشورهایی است که در آن شرکت‌های برنامه‌نویسی زیادی وجود دارد. جالب است بدانید که جاوا اسکریپت یکی از زبان‌های محبوب و پر طرفدار این شرکت‌ها محسوب می‌شود. شما می‌توانید به منظور همکاری با این شرکت‌ها به کانادا مهاجرت کنید و درآمد بالایی داشته باشید. در واقع می‌توانید در بخش‌های سازمانی و شرکتی، در زمینه‌های توسعه اپلیکیشن، فناوری‌های مالی و… همکاری داشته باشید.

  • زبان برنامه نویسی جاوا برای مهاجرت به اروپا

آلمان مهد برنامه‌نویسی است و جاوا یکی از بهترین زبان برنامه نویسی برای مهاجرت به آلمان است. شرکت‌های حاضر در این کشور. در کشورهای مختلف اروپا و به خصوص آلمان، تعداد زیادی از برنامه‌نویسان جاوا حضور دارند؛ این زبان برنامه نویسی در بخش‌های مختلفی نظیر ساخت برنامه‌های کاربردی و فناوری‌های مالی استفاده می‌شود.

اگر تخصص کافی داشته باشید، می‌توانید به این کشور مهاجرت و سطح رفاه بسیار خوبی برای خود فراهم کنید. به‌علاوه جاوا در کشورهای اروپای شرقی نظیر لهستان و رومانی هم توانسته جایگاه بسیار خوبی کسب کند. جالب است بدانید که این زبان برنامه‌نویسی در اروپا همچنان در حال رشد است و موقعیت‌های شغلی زیادی برای این حوزه وجود دارد.

  • جاوا برای مهاجرت به آسیا

کشورهای آسیایی نظیر چین، کره جنوبی و هند بیشترین تمرکز را روی زبان برنامه‌نویسی جاوا دارند. این کشورها بیشتر روی توسعه اپلیکیشن تمرکز کرده‌اند و جاوا بهترین زبانی است که می‌توانید توسط آن اپلیکیشن‌های اندروید را طراحی کرده و توسعه دهید. بنابراین اگر به فکر مهاجرت از طریق برنامه نویسی به یکی از کشورهای پیشرفته آسیا هستید، جاوا یکی از بهترین گزینه‌ها است.

نکته: پایتون، جاوا و C# از محبوب ترین زبان‌های برنامه نویسی بک اند هستند که به عملیات سمت سرور اشاره دارد و آنچه در پشت زمینه سایت اتفاق می‌افتد که کاربران آن را مشاهده نمی‌کنند.

زبان برنامه‌نویسی سی‌شارپ (C#) برای مهاجرت

سی‌شارپ یکی از بهترین زبان‌های برنامه‌نویسی و همه‌فن حریف است. با استفاده از این زبان برنامه‌نویسی می‌توانید برنامه‌های دسکتاپ، وب و موبایل را طراحی کنید و توسعه دهید. از مهم‌ترین ویژگی‌های این زبان برنامه‌نویسی محبوب می‌توان به شئ‌گرایی اشاره کرد که اهمیت بسیار بالایی در دنیای برنامه‌نویسی دارد.

همچنین شرکت‌هایی که در حوزه توسعه نرم‌افزارهای ویندوزی بر پایه .NET فعالیت دارند، از این زبان برنامه‌نویسی استفاده می‌کنند. امکان استفاده از کتاب‌خانه‌ها و ابزارهای مختلف دات‌نت در این زبان برنامه‌نویسی وجود دارد. اما کدام کشورها برای مهاجرت با کمک زبان برنامه‌نویسی سی‌شارپ مناسب هستند؟

  • سی‌شارپ؛ بهترین زبان برنامه نویسی برای مهاجرت به کشورهای آسیا

سی‌شارپ بیشتر در کشورهای در حال توسعه نظیر هند استفاده می‌شود. همین مسئله باعث شده تا افرادی که قصد مهاجرت به یکی از کشورهای آسیایی را دارند، به سراغ این زبان برنامه‌نویسی بروند. هند در حال حاضر دومین کشور پرطرفدار برای برنامه‌نویسانی است که به سی‌شارپ علاقه دارند.

زبان برنامه‌نویسی گو (Go) برای مهاجرت

زبان برنامه‌نویسی گو (Go) یا گولنگ (Golang) یکی از زبان‌های پرکاربرد در زمینه توسعه ابزارهای کاربردی و پلتفرم‌های رسانه‌ای است؛ در حال حاضر در بخش خدمات Distributed Network توسعه Cloud-Native از آن استفاده می‌شود. اما کدام کشورها برای توسعه زبان برنامه‌نویسی گو بهترین گزینه هستند؟

  • گولنگ (Golang)؛ مهاجرت از طریق برنامه نویسی به کشورهای آسیا

باز هم آسیا؛ زبان گو در کشورهای آسیایی نظیر چین از محبوبیت بسیار بالایی برخوردار است. دلیل آن هم دسترسی راحت به منابع مختلف آن است. در کشورهای آسیایی توسعه‌یافته می‌توانید مشاغل مختلفی با زبان برنامه‌نویسی گو پیدا کنید و به فکر مهاجرت باشید.

مسیر مهاجرت برنامه‌نویسان؛ چگونه با برنامه‌نویسی به کشورهای دیگر مهاجرت کنیم؟

اکنون که با برخی از زبان‌های برنامه‌نویسی محبوب برای مهاجرت آشنا شدید، زمان آن رسیده است که با مسیر مهاجرت برنامه‌نویسان هم آشنا شوید. برای این کار باید 6 مرحله را طی کنید:

  • انتخاب زبان برنامه‌نویسی مناسب برای مهاجرت

اولین مرحله انتخاب زبان برنامه‌نویسی مناسب است. پیش از هر کاری باید تحقیق کنید و ببینید که کدام زبان برنامه‌نویسی برای مهاجرت مناسب است و تقاضای زیادی دارد. در حال حاضر زبان‌های پایتون، جاوا، سی‌شارپ و جاوا اسکریپت موردتوجه بسیاری از شرکت‌های فعال در سراسر دنیا قرار گرفته است.

  • انتخاب کشور برای مهاجرت

دومین قدم برای مهاجرت با برنامه‌نویسی، انتخاب کشور مناسب است. باید ببینید که قصد مهاجرت به کدام کشور را دارید. کشوری را انتخاب کنید که امکان رشد اقتصادی و دانش به سادگی برایتان فراهم باشد. همچنین در کشورهایی که نیروی متخصص و جوان کمتری دارد، امکان پیدا کردن شغل برای برنامه‌نویسان بیشتر است. آلمان، استرالیا، بریتانیا و کانادا از جمله این کشورها هستند.

  • یادگیری زبان کشور موردنظر

نه تنها برای کار، بلکه برای زندگی هم به تعامل با شهروندان کشور موردنظر نیاز دارید. بنابراین باید زبان آن کشور را یاد بگیرید. در غیر این صورت حتماً باید زبان انگلیسی شما در حد عالی باشد تا بتوانید هنگام مهاجرت به راحتی تعامل داشته باشید. البته باید به فکر یادگیری زبان بومی کشور موردنظر هم باشید تا زندگی در آن برای شما راحت‌تر شود. برای مثال برای استخدام در شرکت‌های آلمانی باید زبان آلمانی بلد باشید و نسبت به زبان انگلیسی اولویت دارد.

  • بررسی تقاضا و شبکه‌سازی

در این مرحله باید به دنبال فرصت‌های شغلی، تقاضای کارفرما و شبکه‌سازی باشید. به‌خصوص در زمینه برنامه‌نویسی شبکه‌سازی بسیار مهم است. پس از مهاجرت بر اساس تقاضای بازار کار، برای توسعه زندگی و کار باید شبکه‌سازی را جدی بگیرید تا زندگی موفقی داشته باشید.

  • درخواست برای شغل موردنظر

در این مرحله که پس از تحقیق در مرحله قبل شغل موردنظر خود را پیدا کردید، زمان درخواست برای آن رسیده است. پس از درخواست، باید منتظر پاسخ کارفرما و شرکت موردنظر بمانید.

  • مهاجرت و سفر به کشور دیگر

اگر درخواست شما تایید شد، باید برای ویزای کاری کشور موردنظر اقدام کنید! مؤسسات مهاجرتی در این زمینه کمک زیادی به شما می‌کنند.

اگر به PHP و وردپرس علاقه دارید می‌توانید با یادگیری برنامه نویسی وردپرس و طراحی قالب و افزونه به درآمد برسید.

آموزش برنامه نویسی وردپرس 

نتیجه‌گیری

برنامه‌نویسی یکی از مشاغل پردرآمد و پرتقاضا در سراسر دنیا است. همین مسئله باعث شده تا مهاجرت با برنامه‌نویسی یکی از بهترین روش‌های مهاجرت باشد. در این مقاله سعی کردیم بهترین زبان‌های محبوب برای مهاجرت را بررسی کنیم تا اگر قصد مهاجرت دارید، به سراغ یادگیری آن‌ها بروید. اگر نظری در مورد این مقاله دارید، از طریق بخش نظرات مطرح کنید و آن را با ما و سایر کاربران به اشتراک بگذارید.

دیدگاهتان را بنویسید